Λιανική Αγορά

Στη βάση της καλύτερης και άμεσης εξυπηρέτησης του καταναλωτή, στις Κρεαταγορές μας σε Έγκωμη, Λακατάμια και Εργάτες, ο καταναλωτής μπορεί να συναντήσει μεγάλη γκάμα προϊόντων και κοπών.
Ακολουθώντας τους σύγχρονους και γρήγορους ρυθμούς ζωής, ο καταναλωτής μπορεί άμεσα και εύκολα πλέον να προμηθευτεί προϊόντα όπως μπριζόλες, σουβλάκια, σιεφταλιά, σούβλα, παγιδάκια κ.α. σε συσκευασία. Η καθημερινή τροφοδοσία από τη μονάδα παραγωγής μας, εγγυάται τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων, με αυτά να μην διαφέρουν καθόλου από αυτά που μπορεί κάποιος να βρει σε μια παραδοσιακή κρεαταγορά!
Εισάγοντας λοιπόν το θεσμό του συσκευασμένου φρέσκου αλλά και κατεψυγμένου κρέατος και κρεατοπαρασκευασμάτων, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει άμεσα, γρήγορα και εύκολα!

Χονδρική Αγορά

Η εταιρία εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση δεκάδες πελατών που αφορούν εστιατόρια, ταβέρνες, υπεραγορές καθώς και κρεοπωλεία. Συγκαταλέγεται σήμερα στις μεγαλύτερες του τομέα της στη χονδρική αγορά.
Με την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων η εταιρεία επεκτάθηκε πέραν των συνόρων της Κύπρου και δραστηριοποιείται και στον τομέα των εξαγωγών. Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα. Στόχος είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τους υφιστάμενους πελάτες, ο εμπλουτισμός των προϊόντων που εξάγουμε και η επέκταση σε νέες αγορές.

πάμε πάνω