Εκεί που όλα ξεκίνησαν

Η ιστορία μας

Η Κρεαταγορά Α/φοι Κούντουρου δημιουργήθηκε το 1988 σε ένα μικρό κατάστημα στη Λεωφόρο Λυκαβηττού 17Α στη Μακεδονίτισσα. Δημιουργοί αυτής της εταιρίας ήταν τα αδέλφια Αδάμος και Αντώνης Κούντουρου. Ο σκοπός της δημιουργίας αυτής της εταιρείας ήταν και παραμένει η επεξεργασία και η ειδίκευση στον τομέα του κρέατος, για την παροχή υψηλής ποιότητας και υγιεινής στους καταναλωτές.

Μετά από μακρόχρονη και επιτυχημένη λειτουργία της κρεαταγοράς, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας μας, λειτουργήσαμε με πρωτοποριακό τρόπο και μεταφερθήκαμε στην υπερσύγχρονη και ιδιόκτητη κρεαταγορά στην Λεωφόρο Λυκαβηττού 87 στη Μακεδονίτισσα. Ακολούθως, οι εγκαταστάσεις μας επεκτάθηκαν σε ιδιόκτητη μονάδα επεξεργασίας κρέατος, τελευταίας τεχνολογίας, στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών στη Λευκωσία. To 2019 λειτουργήσαμε και τρίτη κρεαταγορά εντός της Υπεραγοράς Δημητριάδης (MAS) στην Λακατάμια.

Οι εγκαταστάσεις μας

Όσον αφορά στη λιανική πώληση, δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην κρεαταγορά μας στην Έγκωμη, εντός της Υπεραγοράς Δημητριάδης (MAS) στην Λακατάμια, καθώς και στο πρατήριο λιανικής πώλησης συσκευασμένων φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών. Οι κρεαταγορές μας πέραν της άνεσης για αγορές, που προσφέρουν, διαθέτουν επίσης μεγάλους χώρους στάθμευσης για την ευκολία διακίνησης των πελατών μας.

Το 2017 προχωρήσαμε στην ανέγερση ιδιόκτητης μονάδας επεξεργασίας στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών η οποία εξυπηρετεί εκατοντάδες πελατών σε καθημερινή βάση. Της υλοποίησης της μονάδας αυτής προηγήθηκε ενδελεχής σχεδιασμός και υλοποίηση, σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς κύρους που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό από διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως: Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία, Δανία και Ολλανδία.

Η μονάδα παραγωγής έχει διασφαλίσει πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς στα συστήματα ασφάλειας και υγείας τροφίμων ISO 9001, ISO 22000 καθώς και IFS (International Food Standards).

Ποιότητα

Κατέχοντας μία από τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες μονάδες παραγωγής στην Κυπριακή αγορά, έχουμε θέσει ψηλά στις προτεραιότητες της εταιρείας την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας. Ως αποτέλεσμα, διασφαλίζεται ο πλήρης έλεγχος σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής. Για να καταστεί αυτό δυνατό, στις εγκαταστάσεις λειτουργεί σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Επιπλέον, για να είναι η εταιρεία μας σε θέση να προσφέρει στους καταναλωτές απόλυτα ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, στο χώρο της μονάδας παραγωγής, λειτουργούν πλήρως ελεγμένοι και ψυχόμενοι χώροι παραγωγής, παράδοσης και παραλαβής. Παράλληλα, σε όλο το στόλο διανομής προϊόντων εφαρμόζονται διαδικασίες ελέγχου φορτώσεων, εκφορτώσεων και θερμοκρασιών. Για να διασφαλίζεται η σωστή διακίνηση των προϊόντων μας, λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια διακίνησης, κεντρικό σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης όλων των οχημάτων, καθώς και των θερμοκρασιών.

Οι σύγχρονοι χώροι αποθήκευσης που έχουν τη δυνατότητα διατήρησης μεγάλου αριθμού προϊόντων παρέχουν την δυνατότητα να υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η βελτιστοποίηση των προϊόντων και η ανάπτυξη της υφιστάμενης γκάμας, αποτελεί προτεραιότητα και βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας. Για υλοποίηση αυτού του στόχου, λειτουργεί τμήμα που συνεργάζεται με διεθνείς εταιρείες για τη δημιουργία καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων και συνταγών.

πάμε πάνω